Corfu

Hotel Lti Louis Grand
Geef uw mening

Hotel Lti Louis Grand

Bent u op zoek naar een luxe accommodatie in een rustige, groene, bergachtige omgeving? dan bent u bij Hotel Louis Grand Glyfada aan het juiste adres. Een verzorgd all inclusive hotel met

echt een prachtige ligging, de tuin met het zwembad ligt namelijk aan een van de mooiste stranden van Corfu! De kamers zijn netjes ingericht en het personeel zorgt ervoor dat het tijdens uw vakantie aan niets ontbreekt. Vanaf het hotel rijdt er een gratis bus naar Corfu-stad om daar gezellig te winkelen en wat dingen te bekijken.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Lti Louis Grand in Glyfada, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 504,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
Bent u op zoek naar een luxe accommodatie in een rustige, groene, bergachtige omgeving? dan bent u bij Hotel Louis Grand Glyfada aan het juiste adres. Een verzorgd all inclusive hotel met echt een prachtige ligging, de tuin met het zwembad ligt namelijk aan een van de mooiste stranden van Corfu! De kamers zijn netjes ingericht en het personeel zorgt ervoor dat het tijdens uw vakantie aan niets ontbreekt. Vanaf het hotel rijdt er een gratis bus naar Corfu-stad om daar gezellig te winkelen en wat dingen te bekijken.
 Lees meer bij Sunweb