Corfu

Hotel Louis Grand Glyfada
Geef uw mening

Hotel Louis Grand Glyfada

Bent u op zoek naar een luxe accommodatie in een rustige, groene, bergachtige omgeving? dan bent u bij Hotel Louis Grand Glyfada aan het juiste adres. Een verzorgd all inclusive hotel met

echt een prachtige ligging, de tuin met het zwembad ligt namelijk aan een van de mooiste stranden van Corfu! De kamers zijn netjes ingericht en het personeel zorgt ervoor dat het tijdens uw vakantie aan niets ontbreekt. Vanaf het hotel rijdt er een gratis bus naar Corfu-stad om daar gezellig te winkelen en wat dingen te bekijken.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Glyfada, Corfu, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Bent u op zoek naar een luxe accommodatie in een rustige, groene, bergachtige omgeving? dan bent u bij Hotel Louis Grand Glyfada aan het juiste adres. Een verzorgd all inclusive hotel met echt een prachtige ligging, de tuin met het zwembad ligt namelijk aan een van de mooiste stranden van Corfu! De kamers zijn netjes ingericht en het personeel zorgt ervoor dat het tijdens uw vakantie aan niets ontbreekt. Vanaf het hotel rijdt er een gratis bus naar Corfu-stad om daar gezellig te winkelen en wat dingen te bekijken.
Uw zomervakantie in Hotel Louis Grand Glyfada, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Louis Grand Glyfada (Bron: sunweb)
  • Hotel Louis Grand Glyfada