Garitsa

 
Villa (1)
Regio's
Corfu (209)
Plaatsen
Garitsa (1)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Garitsa in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Garitsa. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Garitsa, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Garitsa

Fundana Villa

Corfu Garitsa

Eigenaar Spyros zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat het je aan niets ontbreekt tijdens je verblijf in een van de authentieke studio's of appartementen in zijn 17e-eeuwse Venetiaanse landhuis. Eigenlijk hoeft hij daar

maar weinig voor te doen daar zo gelegen op een heuvel omringd door natuurschoon. Het is dan ook heel verleidelijk om dagenlang te dobberen in het zwembad met uitzicht over de vallei of te genieten van de rust en stilte in de omliggende tuinen. Vier dagen na aankomst bij zijn authentieke landhuis had ik nog niets van het eiland gezien. Dat kon zo niet langer, aldus Spyros, en hij nam me mee voor een uitgebreide wandeltocht door het bergachtige landschap in de omgeving van zijn grote trots. Al wandelend vertelt hij verhalen van lang vervlogen tijden en weet ie precies waar je moet zijn voor de meest adembenemende uitzichten over de vele mooie baaien van het eiland. Wil je Corfu echt leren kennen, ga dan met Spyros op pad en laat je verrassen door de vele verborgen juweeltjes van het eiland.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 565,00