Corfu

Dassia Villa
Geef uw mening

Dassia Villa

?Is dat allemaal voor mij?? Ik sta voor mijn terracottakleurige villa, een van de drie schoonheden van de Dassia Villas van Yiannis en Efi Papadopoupou. Yiannis lacht. ?Helemaal alleen voor jou en

je vrienden.? Ik voel een staat van groot geluk opborrelen. Terrassen onder, boven en helemaal bovenin. Een privÚzwembad in de zon. Hoe zal ik het omschrijven? Want deze drie verdiepingen tellende villa heeft misschien wel te veel moois om op te noemen.Een uurtje daarvoor liepen we via de leistenen trap omhoog richting het zwembad. ?Helemaal voor jullie alleen?, Yannis is me voor. Het grote zwembad schitterde op de tweede verdieping in de zon. Dat is het leuke van deze villa?s. Ze zijn namelijk gebouwd tegen de heuvel en het uitzicht is dan ook schitterend. En wat normaal gesproken onder is, is hier boven. Zo kom je binnen op de tweede verdieping binnen bij de sfeervolle woonkamer en de grote moderne keuken, want ?Ruimte en rust maken geluk.? Ik liep rond en op de eerste verdieping vond ik nog meer slaapkamers, een badkamer, nˇg een woonkamer en een keuken. En ook helemaal bovenin: een slaapkamer, badkamer, buitenterras met grote luiken voor de schaduw. In de tuin ?Ja ook voor jullie alleen? geurden en bloeiden de bloemen dankzij Efi. Yiannis geeft me de sleutel. ?Wat een rust en stilte?, lach ik wetend dat zodra ik hier de poort uitwandel ik het Griekse leven van Dassia ervaar. Ik zucht diep en ondersteboven van geluk bel ik mijn vrienden. ?Ja, allemaal voor ons?, hoor ik mezelf zeggen. En ik glimlach.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Dassia Villa in Dassia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 465,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
?Is dat allemaal voor mij?? Ik sta voor mijn terracottakleurige villa, een van de drie schoonheden van de Dassia Villas van Yiannis en Efi Papadopoupou. Yiannis lacht. ?Helemaal alleen voor jou en je vrienden.? Ik voel een staat van groot geluk opborrelen. Terrassen onder, boven en helemaal bovenin. Een privÚzwembad in de zon. Hoe zal ik het omschrijven? Want deze drie verdiepingen tellende villa heeft misschien wel te veel moois om op te noemen.Een uurtje daarvoor liepen we via de leistenen trap omhoog richting het zwembad. ?Helemaal voor jullie alleen?, Yannis is me voor. Het grote zwembad schitterde op de tweede verdieping in de zon. Dat is het leuke van deze villa?s. Ze zijn namelijk gebouwd tegen de heuvel en het uitzicht is dan ook schitterend. En wat normaal gesproken onder is, is hier boven. Zo kom je binnen op de tweede verdieping binnen bij de sfeervolle woonkamer en de grote moderne keuken, want ?Ruimte en rust maken geluk.? Ik liep rond en op de eerste verdieping vond ik nog meer slaapkamers, een badkamer, nˇg een woonkamer en een keuken. En ook helemaal bovenin: een slaapkamer, badkamer, buitenterras met grote luiken voor de schaduw. In de tuin ?Ja ook voor jullie alleen? geurden en bloeiden de bloemen dankzij Efi. Yiannis geeft me de sleutel. ?Wat een rust en stilte?, lach ik wetend dat zodra ik hier de poort uitwandel ik het Griekse leven van Dassia ervaar. Ik zucht diep en ondersteboven van geluk bel ik mijn vrienden. ?Ja, allemaal voor ons?, hoor ik mezelf zeggen. En ik glimlach.
 Lees meer bij Eliza-was-here
Uw zomervakantie in Dassia Villa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Dassia Villa (Bron: eliza-was-here)
  • Dassia Villa