Corfu

Appartement Panorama Hideaway
Geef uw mening

Appartement Panorama Hideaway

Het vriendelijke personeel van Appartementen Panorama Hideaway zal er alles aan doen om u een heerlijke vakantie te laten beleven. 's Morgens wordt u uitgerust wakker en kijkt u uit over de

groene omgeving met daarachter de zee. †Beleef de ongedwongen sfeer bij het zwembad waar u van het Griekse zonnetje geniet. Als u zin heeft in een lekker drankje, dan kunt u terecht bij de poolbar. †Een dagje naar het strand? Op 500 meter vindt u al een strand van het prachtige Corfu. Voor een gezellige avond kunt u naar het centrum van Dassia. Hier kunt u lekker uit eten of een drankje drinken om de vakantie te vieren!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Panorama Hideaway in Dassia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 380,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Het vriendelijke personeel van Appartementen Panorama Hideaway zal er alles aan doen om u een heerlijke vakantie te laten beleven. 's Morgens wordt u uitgerust wakker en kijkt u uit over de groene omgeving met daarachter de zee. †Beleef de ongedwongen sfeer bij het zwembad waar u van het Griekse zonnetje geniet. Als u zin heeft in een lekker drankje, dan kunt u terecht bij de poolbar. †Een dagje naar het strand? Op 500 meter vindt u al een strand van het prachtige Corfu. Voor een gezellige avond kunt u naar het centrum van Dassia. Hier kunt u lekker uit eten of een drankje drinken om de vakantie te vieren!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Panorama Hideaway, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Panorama Hideaway (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Panorama Hideaway