Corfu

Appartement Andromaches
Geef uw mening

Appartement Andromaches

Verscholen tussen fleurige bloemen en weelderige planten ligt het knusse appartementencomplex Andromaches Holiday. Op dit heerlijke rustige plekje ervaar je het goede leven dat Griekenland te bieden heeft!Vanwege de rustige ligging, is Andromaches

een ideale plek om bij te komen en te genieten van een rustige vakantie. Bij het zwembad kun je optimaal van de Griekse zon genieten of een heerlijke huisgemaakte Moussaka proeven bij de poolbar. En wanneer je 's avonds op je balkon wegdroomt bij het onvergetelijke uitzicht, vergeet dan vooral niet eens een lekker glaasje wijn uit te proberen, deze wordt met de hand gemaakt van de druiven die rondom het complex groeien. De vriendelijke eigenaren vertellen je alle leuke plekken die de plaats Benitses en het eiland Corfu je te bieden hebben. Zo vind je beneden aan de heuvel waar Andromaches aan ligt, een idyllisch kiezelstrandje waar je een verfrissende duik in het helderblauwe zeewater kunt nemen. Maar ook de rest van het eiland heeft vele bijzondere plekken die het ontdekken meer dan waard zijn. Geniet hier van een onvergetelijke vakantie op Corfu!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Andromaches in Benitses, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 405,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Verscholen tussen fleurige bloemen en weelderige planten ligt het knusse appartementencomplex Andromaches Holiday. Op dit heerlijke rustige plekje ervaar je het goede leven dat Griekenland te bieden heeft!Vanwege de rustige ligging, is Andromaches een ideale plek om bij te komen en te genieten van een rustige vakantie. Bij het zwembad kun je optimaal van de Griekse zon genieten of een heerlijke huisgemaakte Moussaka proeven bij de poolbar. En wanneer je 's avonds op je balkon wegdroomt bij het onvergetelijke uitzicht, vergeet dan vooral niet eens een lekker glaasje wijn uit te proberen, deze wordt met de hand gemaakt van de druiven die rondom het complex groeien. De vriendelijke eigenaren vertellen je alle leuke plekken die de plaats Benitses en het eiland Corfu je te bieden hebben. Zo vind je beneden aan de heuvel waar Andromaches aan ligt, een idyllisch kiezelstrandje waar je een verfrissende duik in het helderblauwe zeewater kunt nemen. Maar ook de rest van het eiland heeft vele bijzondere plekken die het ontdekken meer dan waard zijn. Geniet hier van een onvergetelijke vakantie op Corfu!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Andromaches, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Andromaches (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Andromaches