Corfu

Hotel Nautilus
Geef uw mening

Hotel Nautilus

Hotel Nautilus is een leuk sfeervol complex waar u een plezierige vakantie zult beleven. De ligging van het complex is prachtig u heeft dan ook een schitterend uitzicht over de zee. Op

een ligbedje aan het zwembad kunt u heerlijk genieten en bent u zeker van het ultieme vakantie gevoel. U kunt uzelf hier uitstekend vermaken met de faciliteiten die aanwezig zijn.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Nautilus in Barbati, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 434,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 450,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Hotel Nautilus is een leuk sfeervol complex waar u een plezierige vakantie zult beleven. De ligging van het complex is prachtig u heeft dan ook een schitterend uitzicht over de zee. Op een ligbedje aan het zwembad kunt u heerlijk genieten en bent u zeker van het ultieme vakantie gevoel. U kunt uzelf hier uitstekend vermaken met de faciliteiten die aanwezig zijn.
 Lees meer bij Sunweb
Vanaf het zwembad van Hotel Nautilus heb je een werkelijk spectaculair uitzicht over de helderblauwe zee en de groene natuur van Corfu. Op enkele meters afstand vind je een privéstrand waar je op houten vlonders kunt genieten van de warme zon en een verkoelend zeebriesje. Dat wordt lekker onbezorgd genieten!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Nautilus, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Nautilus (Bron: sunweb)
  • Hotel Nautilus
  • Hotel Nautilus
  • Hotel Nautilus